Je to strašně jednoduché, jenom "ojedete" na pánvi ovesné vločky (já třeba přidala i trošku nadrcených vlašských ořechů) a potom ze středu pánve odděláte vločky, dáte tam malý kousíček másla + lžíci medu a trošičku skořice (vše záleží na chuti, takhle jsem to dělala já), všechno smícháte a máte hotovo! Ještě než müsli vychladlo, přidala jsem trošku strouhaného kokosu. Potom už jen nechat vločky vychladnout a můžete si dát výborný müsli :)
Ráno jsem si müsli smíchala s ovocem, k tomu bylinkový čaj (s kávou by to bylo určitě lepší, kor pro takového kávoholika, jakým jsem, ale snažím se ji nepít) a měla skvělou snídani :)
Příště chci zkusit místo másla přidat trošičku kokosového oleje a po sundání z pánve kromě kokosu přidat i pravé kakao (ne granko, ale kakao) a věřím, že to bude taky moc dobré!
Je dost možné, že tento "recept" znáte, ale já ho objevila náhodně a vždy jsem slyšela jenom o müsli dělané v troubě, toto je mnohem rychlejší.
Mějte se moc hezky,
Tea :)
Vypadá to výborně;) musím zkusit;)
OdpovědětVymazatUrčitě vyzkoušej :) pak dej vědět, jak ti chutnalo :)
Vymazat