22. ledna 2013

Distance

Dneska mám trošku filozofickou náladičku. Takže pokud na nic takového nemáte chuť, ani nezačínejte číst, nebo nad tím budete kroutit hlavou a říkat si "Co se jí to honí v hlavě?" :D :-)

Stalo se vám někdy, že by vás dělila velká vzdálenost od někoho, na kom vám záleží? A opravdu teď nemám na mysli "Viděli jsme se naposled před týdnem a bydlíme od sebe 10 km." či "Jel/a na 14 dní do Itálie, tak se neuvidíme.". Myslím spíš nějakou osobu, se kterou se vídáte jednou, dvakrát do roka a není to proto, že byste nechtěli. Spíš je to proto, že to nejde, právě kvůli velké vzdálenosti, která vás dělí.
 Příjde mi to smutné - už jenom kvůli tomu, že lidé, co by se mohli vídat alespoň jednou týdně, se vídají jednou do měsíce. Přičemž ti, které dělí stovky kilometrů, by ten čas a možnost se vidět co nejvíc a nejlíp využili. :-)

Vemte si z toho, co chcete - třeba nic. :D :-) Jen jsem tím chtěla říct, že bysme si měli co nejvíc užívat chvil s přáteli, rodinou a celkově být rádi (a hlavně využít toho!), že nás od milovaných osob/milované osoby nědělí stovky kilomentrů. :-)  -> Celá poslední věta zní jako šílený klišé, ale něco na tom prostě je. Navíc i přes to že to všichni slyšeli milionkrát, stejně na to tak úplně nedají. Takže dnes po milionprvé(?). 

Mějte se krásně, Tea :)

4 komentáře:

  1. krasne fotky
    mimochodem rada bych te pozvala na muj blog na giveaway o kozenou kabelku:)
    http://sienastyle.blogspot.it

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji za pozvání, ráda se na blog podívám :)

      Vymazat
  2. Máš moc hezký blog :) Nechceš se navzájem sledovat přes GFC ?? Byli by jsme rády :)
    http://head-up-baby.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji a moc ráda se přidám k pravidelným čtenářům :)

      Vymazat